Schilderen en reinigen van gevels

Gevel overschilderen?

no images were found

Dat kan! Onder normale omstandigheden is het overschilderen eens in de 10jaar te overwegen. Natuurlijk is deze termijn een gemiddelde – als een gebouw in een groene omgeving, pal aan het water, aan een drukke verkeersweg of in de buurt van een industrieterrein ligt, kan deze termijn teruglopen. Vanzelfsprekend dient u de gevel eerst te reinigen en/of te ontmossen en nadien grondig na te spoelen met water. Daarna kunnen de schilderwerken beginnen.

Biologische dieptereiniging van gevelsgevelreiniging

Bij de biologische reiniging maken wij gebruik van ecologisch, verantwoorde producten. Met onze reiniging brengen wij geen schade toe aan uw gevelstenen, waardoor deze langer bestand zullen zijn tegen vuil en andere invloeden daar wij de natuurlijke verweerlaag aanwezig op uw stenen niet wegnemen in tegenstelling tot allerlei zandstraaltechnieken.

Na reiniging gaan wij over tot het plaatsen van vuil- en vochtwerende laag waardoor uw gevel langer beschermd zal blijven tegen indringend vuil en regen. Mede door de biologische reiniging zal alle mos- en algengroei eveneens worden verwijderd en zal de vegetatie op uw gevel worden gestopt na het aanbrengen van ons vochtwerend product(optie).

De behandelde gevels zullen na deze bewerkingen uiteraard een grondige reiniging hebben ondergaan en indien nodig, kunnen wij ook instaan voor eventuele renovaties en/of restauraties. Voegwerk kan door ons worden bijgewerkt indien nodig.

Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte!